Какво е Memory Foam матрак

Ако сте чували за ползите от пяна с памет, но смятате, че не може да си позволи да замени съществуващия си матрак, това е по-евтина алтернатива под формата на пяна с памет в един матрак с цилиндър. Memory пяната за матрак с цилиндър е подложка за налични единични, двойни размери за легла и дори може да бъде по поръчка, според индивидуалните изисквания. Те са на разумни цени в сравнение с покупката на нова и известна марка матрак и са чудесен начин да направите вашия стар матрак система за комфортен сън отново и отново.

Матрачните подложки са с 2-3 инча дебелина и могат да се поберат над съществуващия матрак. Те са особено използван за хора, страдащи от болки в гърба. Матракът с пяна и подложки следва формата на тялото, като предоставя персонализирани форми, докато спите. Това от своя страна спомага спокойният сън и елиминира вероятността за мятане нощем.

Мемори пяната сама прилепва перфектно към човешката форма, чрез действието на топлината на тялото и теглото. Налягането в дадени точки се елиминира, което прави по-удобна и комфортна вечерта. Пяна Memory първоначално е разработен от НАСА, за удобството на астронавти и смекчаване налягането по време на излитане.

Има множество различни видове пяна, използвани в матрак тед с цилиндрични подложки.

Физически пяната с латекс е 100% естествен материал, който е също хипоалергичен. Този факт сам може да е от голяма полза за тези, които страдат от алергии към домашен прах. Алтернативно, ако просто предпочитате да спите в естествен продукт, това е за вас.

Латексът в двулицеви матраци е направен от 70% естествени материали, които могат да бъдат произведени в различни биоразградими частици. Това е като бонус при нужда от изхвърляне на подложката.

Въпреки пяната в matraci nani, матрак с памет, цилиндричните подложки са страхотни за създаване на определена форма. Матраците се износват по различен начин в зависимост от различни фактори, включително колко често е бил използван матракът, как се грижим за него и дали е бил използван като трамплин от деца.

Тъй като матраци могат да се разглеждат като инвестиция, която се нуждае от защита като всяка друга голяма покупка, matraci magniflex са отличен начин за защита от петна и осигурява истинско подобрение в качеството на съня.

Когато търсите качество в матрак, не отивайте на пазар за най-евтините предложения. Добре е да помислите и за плътността. Високата плътност може да е гарант за твърдост, докато ниската плътност може да е твърде мека. В идеалния случай, търсим matraci, които най ще подходят на личните изисквания и нужди.