Най-големият търговски център в Дубай

Чували ли сте за Dubai Mall. Това е най-големия мол в ОАЕ и една от най-големите сгради в света. В нея има всичко. Всички възможни марки от цял ​​свят са представени в мола, но първите неща, на които се радва да обърнете внимание при плануване на почивки:

Как да стигнем до Dubai Mall?

  • Първият вариант е с такси.

Такситата в Дубай имат история, но всеки таксиметров шофьор ще ви отведе до точния Dubai Mall. Има някой шофьори, които имат специални и дор не е нужно да знаете език. Само казвате: „The Dubai Mall“ и да чакате Toyota Camry да ви отведе на правилното място.

  • Вторият вариант – метрото.

Само една малка част от коридора, водещ до Dubai Mall е зает с метро. Пътят от станцията на метрото до Dubai Mall може да е много дълъг, но с придвижванията не е трудно да се ориентирате.

С плануване на ekskurzii направете си изглед от Dubai Mall Бурж Халифа

Любовта в модата, може да ви подтикне да си купите модни артикули в безкрайно евтини магазини с малко известни марки, но за сметка на това ще останете доволни. Все пак ще имате гарантиран спомен от това място. Проверете и за други предлагани оферти в МОЛ-а, както и по другите магазини.

Не забравяйте да разгледате сквариума в Dubai Mall. Той е с размерите на огромна къща. Можете да се насладите на докосване на вода с ръка, или направо да влезете вътре.

Водопадите Dubai Mall са истинско зрелище и позволяват да си направите безкрайни снимки на този фон.

Ако подобен спектакъл ви се струва достатъчно атрактивен и примамлив, научете и как стоят нещата за резервации в atlantis.

Ако имате възможност и време не пропускайте да разгледате и  Абу Даби, столицата на Дубай.