Трикове в аранжиране на малкия дом – започнете с коридора

Трикове в аранжиране на малкия дом

В наши дни да притежаваш собствено жилище е голяма привилегия. Въпреки това много от нас са принудени да живеят в самостоятелни, но малки апартаменти. Как да разширите помещенията си и да не се лишавате прекалено, научете някои трикове сега:

Направете прелетно почистване на апартамент, жилище. За целта може да ви е полезна тази връзка: EVRO5.COM.

Необходимо е да се използват рационално коридора и ъглите в малкия апартамент. Те могат да бъдат инсталирани на различни нива, под вид на рафтове, а с помощта на огледалото може да се създаде илюзия за просторен и независим интериор.

Мебелите, направени по поръчка, ще се впишат в дизайна на малък коридор. При поръчка на мебели, трябва да се вземе предвид тяхната функционалност и монтаж.

С DEPO.BG може да планирате изхвърляне с извозване на стари мебели от дома.

Желателно е в новите комплекти мебели за антре да са включени:

ъглов гардероб;

рафт за обувки;

кутии за аксесоари: чадъри, ключове и други малки неща;

огледало;

закачалка.

Помнете, че тази стая на хода не трябва да се претрупва, закачалката може да бъде комбинирана. Не е задължително гардероба да има врати.

Рафтовете може да са подредени на различни височини, така че да се постигне спестяване на пространство. Ъглови шкафове с рафтове разположени първоначално създават панорамен ефект, особено ако са направени с неправилна форма и разчупен дизайн на огледала.

При проектирането на малък тесен коридор интериорът трябва да оцени всеки сантиметър. Не злоупотребявайте с различни стилове. Така например в коридора може да добавите малко допълнителни аксесоари, но да пасват на ъглите. Това дали домът ви ще е модерен или класически не е толкова от значение, колкото той да е практичен, удобен и функционален.

Разберете за сонди за вода от тук: EVROSONDA.COM.