Луксозни апартаменти в България и характеристиките им

Агенцията и луксозните имоти, които предлагат

 

Луксозни апартаменти в България! Апартаменти, които по всякакви параграфи са сравними с тези в космополитни градове, като Ню Йорк или старинен Лондон, европейски Брюксел и други. Когато в България се заговори за луксозни имоти, има много скептици, които отсичат, че подобен сектор у нас няма. В действителност, обаче реален пазар и сектор за луксозни апартаменти и луксозни къщи в страната има. Това доказват вече години наред, с уникалните си предложения в тази насока, екипът от опитни професионалисти на Агенцията.

Компанията е утвърдил се на българския и международен пазар брокер за луксозни имоти. Когато подхождат към нов клиент, консултантите на фирмата много държат на персоналния почерк във взаимоотношенията. Тоест, ако вие търсите луксозно жилище, те ще ви предложат такова спрямо нуждите ви. Ще се съобразят с желана локация, желана големина на жилището, тип жилище: къща или апартамент, изисквания за интериора, височината и разположението, екстериора на сградата и въобще всичко, което споменете.

Луксозни апартаменти в България – какво предлагат и най-важните им характеристики

Един луксозен апартамент, може да бъде малък, среден или голям по своите размери. Излъчването му обаче, чувството за простор, светлина и уют – винаги е уникално. Когато едно жилище попадне под категорията за лукс жилище, значи има нещо отличително, което е ориентирано спрямо точно определен клиент и друго подобно жилище не може да го предложи.

Някой индивидуалности залагат на обширни мансарди с панорамна гледка отвисоко. Други държат на големите пространства,  технологиите в интериора, минимализъма или пък характерния Бароков, Античен и друг стил. Като цяло сред общите характеристики на луксозни апартаменти се разграничават – централна топ локация, помещаване в сграда със стилен и модерен екстериор или такава архитектурен шедьовър и паметник на изкуството и архитектурата.

Подобни апартаменти с описаните вече характеристики, с огромни стъклени прозорци или интериорна колонада, ориенталски интериор и др. – в столицата има. Запознатите специалисти в бранша на луксозните имоти имат нюх да ги откриват и предлагат на клиентите си. Топ местоположенията не са само в идеалния център около НДК или паметника Левски.

Те се разширяват до границите на София бизнес парк (голяма редица офис сгради), по булевардите, като България и др. За да намерите луксозните апартаменти, които най-добре пасват на стила ви и начина ви на живот – доверете се на Агенцията за недвижими имоти и още сега посетете платформата им сайта на агенцията!