5 типа подови настилки и сравненията помежду им

Изборът на правилната настилката за вашия дом може да изглежда като трудна задача. Нека да ви помогне да получите най-доброто за вашия дом и инсталацията на ламинат да се превърне в ефективен, бърз и полезен процес. Преди това, обаче нека се запознаем с  пет вида подови настилки, които днес са на разположение в гр. София:

Килим

Килимът е идеален за спални и фамилни стаи, където комфортът краката е важен. Ако семейството ви харесва да сяда на пода по време на игра или филми, то това е правилният тип етаж за вас. Различните контури и видове, трябва да бъдат проучени индивидуално, с всяка доставка и в зависимост от различни предимства и ползи.

Твърда подова настилка

За вечна и ефектна подова настилка, потърсете с твърда дървесина. Дървените подове никога не излизат от мода. Те са били продължение на векове и са изненадващо трайни. В действителност, в зависимост от вида, за да изберете, може да се насочите към твърда дървесина. Това ще доведе до пълна промяна на блясъка и нов интериор в стаята. За целта разберете и за самия монтаж на различните подови настилки. Добавете килим в микс и създайте красива стая, която гарантирано да впечатли всеки.

Ламниниран паркет

Ламинираните паркети доставят вида на истинско дърво за по-малко пари. Те могат да се използват на места, които твърдата дървесина не може, като бани и кухни. Те са се подобрили значително през годините в стил, производителност и лекота при инсталиране. Изберете от дъски, керемиди или квадрати форми, които се отличават от здраво и лесно инсталиране.

Винилови подове

Винилови подове са изключително икономични и издръжливи. Те се предлагат в различни цветове и или може да се инсталират на различни големини площади. Наличните не съдържат восък, уретан и всяка петно не подлежи на резистентност, не изисква полиране, а за сметка на това предлага приятен блясък. Винилови подове могат да се инсталират директно върху повечето готови подови настилки.

Плочки

Керамичните подове са идеални за стаи, които имат потенциал да се намокрят, като бани, кухни, перални помещения и мазета. Можете да избирате от керамика, порцелан, камък и мозайка. Плочките са гъвкави и могат да издържат на много години с необходимата минимална поддръжка. Можете дори да поръчате плочка, която изглежда като дърво, камък или плат. Вижте всички цени тук.